Pentru nunta ta de vis!

PRODUSELE SI SERVICIILE NOASTRE:

Pentru ca ne adresam tuturor clientilor, cu diferite bugete alocate pentru acest tip de servicii, avem un PACHET BASIC, recomandat la EVENIMENTE CU PUTINI INVITATI  (nunti cu maxim 75 invitati, botezuri, majorate, aniversari). Poti beneficia de un pachet BASIC, ce contine fotografierea, filmarea si montajul video LA UN RAPORT CALITATE / PRET EXCELENT!

Un fotograf si un cameraman la dispozitia mirilor pe tot parcursul evenimentului; Fotografie eveniment – numar nelimitat de poze; Filmare eveniment (format FULL HD); maxim 3 ore material brut; Montaj video – Prelucrare imagine video, coloratie, efecte si tranzitii + coloana sonora, album foto.

Materialele foto video se predau in format electronic  pe STICK.  Cere-ne o oferta!

ECHIPA FOTO VIDEO PREMIUM:

Ce contine un pachet?

Iata câteva idei…
Echipa foto video PREMIUM, este o echipa de profesionisti, cu viziune artistica deosebita si minim 5 ani de experienta, formata din 2 sau 3 persoane: Fotograf respectiv Videograf – Si la alegere fotograf SAU videograf secund. Aceasta echipa este recomandata la evenimentele unde principala cerinta a clientului este surprinderea a câtor mai multe momente din ziua evenimentului.
Ce contine un pachet PREMIUM?
Ei bine, un pachet PREMIUM contine urmatoarele servicii: Filmarea respectiv montajul video + înregistrarea sunetului din mixerul formatiei sau DJ-ului, Rezumat video Best Moments; Album foto profesional 30×60 cm deschis + cutie, sedinta foto Trash the dress (în alta zi – cu fotografii artistice); fotografia integrala a evenimentului. Bonus: Cununia civila în alta zi.

Materialele foto video se predau in format electronic  pe STICK.  Cere-ne o oferta!

Si pentru ca vestimentatia este importanta ..

Va suntem alaturi într-o tinuta eleganta pentru un eveniment elegant.

“OBTINETI REZULTATELE PE CARE LE DORITI!”

MODALITATI DE PLATA:

Plata contractelor se realizeaza prin transfer bancar în maxim 10 zile lucratoare de la data evenimentului. Avansul este de 10% din valoarea contractului si se achita la semnarea contractului.

INFORMATII SUPLIMENTARE:

PENTRU TOATE PACHETELE OFERITE FILMAREA BRUTA NU DEPASESTE 4 ORE ÎNTR-UN INTERVAL ORAR CE NU DEPASESTE 16 ORE. NUMARUL DE FOTOGRAFII ESTE NELIMITAT! 

Informatii suplimentare pe adresa de email fotonuntatimisoara.ro@gmail.com ;  sau la telefon 0762616173.